ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία DIMOIL ιδρύθηκε το 1988 με κύριο αντικείμενό της την εμπορία πετρελαιοειδών προϊόντων και θερμής ασφάλτου. Χρόνια τώρα με αξιοπιστία και συνέπεια εξασφαλίζει τον ομαλό εφοδιασμό του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Με συνεχή καθημερινό έλεγχο έχει την ευθύνη της ποιότητας και της ποσότητας του καυσίμου μέχρι τον τελικό καταναλωτή.

Όσο ισχυρές κι αν είναι οι υποδομές της εταιρίας δεν θα μπορούσε να επιτύχει τους στόχους της χωρίς το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό. Οι άνθρωποί της με γνώσεις και με πίστη στις αρχές και στη φιλοσοφία της εταιρίας έχουν την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα, την έγκαιρη και άμεση εξυπηρέτηση, την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων.

ΣΤΟΧΟΙ

Με σταθερά εξελικτική πορεία και πολύ καλή θέση στην προτίμηση ενός ολοένα αυξανόμενου κύκλου πελατών η εταιρία DIMOIL είναι έτοιμη να επεκταθεί με διευρυμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

  • Εγκαταστάσεις
  • Δυναμικό
  • Στόχοι
  • Εξυπηρέτιση
  • Επαγγελματισμός

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ:

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της εταιρίας DIMOIL είναιη NON-STOP εξυπηρέτηση και η άμεση παράδοση όλο το 24ωρο. Αυτό διασφαλίζουν ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων στην Αττική, την Βοιωτία, την Κορινθία, την Αχαία, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο και ένας στόλος από βυτιοφόρα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης.